Fotoğraflı

Fotoğraflı-yorum sergisi açıldı -Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği Behiç Günalan Atölye Topluluğunca çekilen ve ödüllü birçok fotoğraftan oluşan sergi, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu


EDİRNE (A.A) - Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği Behiç Günalan Atölye Topluluğunca çekilen ve ödüllü fotoğrafların yer aldığı Fotoğraflı-yorum sergisi, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
     Fotoğraf sanatçısı Behiç Günalan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının fuayesinde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, serginin 1 yıl boyunca hazırlanan fotoğraflardan oluştuğunu söyledi.
     Sergideki fotoğrafların genellikle insan temalı yoruma açık serbest konu içeriğine sahip anlardan oluştuğunu belirten Günalan, şunları kaydetti:
     İzleyiciyle göz göze gelen fotoğraflarda estetik, teknik ve konu yönünden bir mesaj alışverişinin yapılıp yapılmayacağı konusunda çalışma yapmaktı amacımız. Sergimiz yaklaşık 10 ay boyunca aktif olarak fotoğraf üretti. Bu 10 ay boyunca üretilen fotoğrafların birçoğundan ödül almış bulunmaktayız. Buda bu serginin gerçekten yorum yaptırma yönünden başarıya ulaştığını gösteriyor. Fuaye alanında şu an 41 fotoğraf var, sergiye ilişkin bir de katalog oluşturduk. Ayrıca, Türkiyenin birçok yerinde fotoğraflarımız sergileniyor.
     Günalan, 1 yıl sonra Edirne fotoğraf envanteri sergisini fotoğrafseverlerin beğenisine sunacağını belirtti. Sergiyi Edirne Valisi Hasan Duruer ve fotoğrafseverler de gezdi.
     Sergi, 4 Marta kadar görülebilecek.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER