Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi

Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi -Osmaniyenin Kadirli ilçesinde başlatılan proje kapsamında köy ilkokulu anasınıfındaki öğrenciler ilk kez lunaparka gitti


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde, Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi kapsamında anasınıfındaki öğrenciler ilk kez lunapark ve sinemaya gittiler.
     Kadirli Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) ekipleri tarafından düzenlenen ortak proje ile anasınıfı öğrencileri, lunaparkta gönüllerince eğlenirken, sinema keyfi de yaşadılar.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, lunaparkta öğrencileri ziyaretinde yaptığı konuşmada, projenin çok faydalı olacağına inandıklarını belirterek, anasınıfı öğrencilerine yönelik her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyledi.
     Köy okullarının anasınıfında okuyan öğrencilerin de diğer öğrencilerin imkanlarına sahip olması gerektiğine dikkati çeken Tarhan, şöyle konuştu:
     Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza sahip çıkacağız. Onların geleceği bizim geleceğimizdir. Kadirli Belediyesi olarak çalışmalarımızda çocuklarımızı unutmuyoruz. Göreve gediğimizden günden bu yana bu yana sirk, lunapark ve bunlara benzer çeşitli ekipleri Kadirliye getirerek, çocuklarımızla buluşturduk. Çocuklarımıza yönelik 4 yılda 17 yeni çocuk parkı yaptık. Bu çalışmalarımızda çocuklarımızı unutmayacağız.
     Polis ekipleri ise hazırladıkları projeye katkılarından dolayı Kadirli Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, proje kapsamında merkeze bağlı 20 köy ilkokulu anasınıfı öğrencilerini Kadirliye getireceklerini ve unutulmaz bir gün yaşatacaklarını ifade ettiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Güvenli Gelecek İçin Eğitimli Çocuk Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER