Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Çelikhan ilçesinde, ülkelerindeki olaylardan etkilenen Suriyelilere yardım amacıyla Suriyeye Yardım Platformu kuruldu


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan ilçesinde, ülkelerindeki olaylardan etkilenen Suriyelilere yardım amacıyla 45 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, Suriyeye Yardım Platformu kuruldu.
     Çelikhan Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin öncülüğünde oluşturulan platform, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası çerçevesinde ilçe genelinde yapılacak yardım faaliyetlerini organize edip, toplanacak malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
     Platform Sözcüsü Abumüslüm Çakmak, düzenlediği basın toplantısında, ilçe genelinde faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek platform oluşturduğunu söyledi.
     Çakmak, daha önce iki kez topladıkları yardım malzemelerini Suriyeli sığınmacılara ulaştırdıklarını hatırlatarak, Suriyeli ihtiyaç sahiplerine her zaman yardım elini uzatacağız. Çelikhanlılar, bu konuda yardımsever ve duyarlı insanlardır. Suriyeli kardeşlerimiz genellikle gıda, ilaç ve ısınma gereçleri konusunda sıkıntı yaşıyor. Bu alandaki eksikleri gidermeye çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu / Hakan Furkan / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER