Mekkenin Fethi programı

Mekkenin Fethi programı -Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcısı Öztopaloğlu: -31 Aralık Pazartesi günü Mekkenin fethi programı düzenlenecek


SAKARYA (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcısı Muhammet Öztopaloğlu, 31 Aralık Pazartesi günü Mekkenin fethi programı düzenleneceğini kaydetti.
     Öztopaloğlu, Çark Mesiredeki bir kafede düzenlediği basın toplantısında, her yıl düzenlenen fetih programına gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, bu yıl da aynı şekilde ilgi gösterileceğini umduklarını ifade etti.
     Öztopaloğlu, Müslümanlara ait olmayan Noelin televizyonlar aracılığıyla halka zorla kutlatılmak istendiğini öne sürerek, Her yıl dış mihraklar bunun için çalışma yapmaktadır. Belediyeler sanki Müslümanların bayramıymış gibi sokakları Hristiyanların ve Yahudilerin istediği gibi süslemektedir. Biz Müslüman gençleri olarak buna tamamen karşıyız. Tepki olarak her il ve ilçede Mekkenin fethini kutluyoruz diye konuştu.
     Herkesi programa davet eden Öztopaloğlu, Sakarya, senin kutlayacağın tek bir olay vardır, o da gönüllerin fethi olan Mekkenin fethidir. Biz inşallah o akşam gönüllere İslamın nuru Mekkenin fethinde nasıl doldu, onu anlatacağız. Sürpriz sanatçıların yer alacağı, minik hafızların Kuran ziyafeti vereceği son yılların en iddialı programına şahit olacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mekkenin Fethi programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER