MODEKS 2013 Fuarı 20

MODEKS 2013 Fuarı 20-24 Şubat 2013te Bursada düzenlenecek -Fuar, 6 salonda toplam 45 bin metre kare alanda lider mobilya firmalarını bir araya getirecek


BURSA (A.A) - Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından hazırlanan MODEKS 2013 Mobilya, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 20-24 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek.
     Tüyap Bursa Fuarcılıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektörün destekleriyle hazırlanan MODEKS 2013 Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Media Anemon işbirliğinde, Bursada 6 salondan oluşan 45 bin metre karelik alanıyla Anadolunun en büyük mobilya fuarı olma hedefi ile hazırlanan MODEKS 2013, konusunda lider üretici mobilya firmaları ile profesyonel ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturacak.
     Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, MODEKS 2013 fuarının Bursanın sektör de çok önemli bir yere sahip olmasının verdiği güçle oldukça renkli ve hareketli bir atmosferde gerçekleşeceğini ifade etti.
     Son dönemde konut yapımının hızlı ve sürekli şekilde artmasıyla inşaat sektöründe hareketlilik yaşandığını belirten Ersözlü, Özellikle dekorasyon malzemeleri ve projelerine duyulan ihtiyacı doğurmuş, dekorasyonun vazgeçilmezi olan mobilya talebinin de artışına sebep olmuştur. Türk mobilyasının bir dünya markası haline gelmesi ve ihracat rakamlarının hızla artması, söz konusu fuarın Bursa gibi sürekli gelişen ve yenilenen bir şehirde düzenlenmesiyle sektöre büyük bir ivme kazandıracaktır dedi.
     Ersözlü, fuarın yabancı platformlarda bilinirliğini yükseltmek ve Türkiyenin ihracatının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara katkı sağlamak amacıyla TG Expo tarafından yapılan etkin tanıtımlar sayesinde 47 ülkeden iş adamlarının ve alım heyetlerinin organize edildiğini, Türkiye genelinden ise 60 bin mobilya mağazası yetkilisinin özel mektupla fuara davet edileceğini ifade etti.
     MODEKS 2013 fuarının, 6 salonda toplam 45 bin metre kare alanda lider mobilya firmalarını bir araya getireceğini belirten Ersözlü, Fuarın yurt dışı tanıtım çalışmaları kapsamında 24-27 Eylül 2012de Dubaide düzenlenen INDEX 2012 Fuarında İngilizce ve Arapça hazırlanan fuar dokümanlarının dağıtılarak hem fuar katılımcıları hem de ziyaretçilerinin fuardan haberdar olmaları sağlanmıştır. Sektörle ilgili hem yurt içi hem de yurt dışında yayımlanan dergilerde ilan ve haber çalışmaları yapılmaktadır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber MODEKS 2013 Fuarı 20 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER