Okullar Hayat Olsun Projesi toplantısı yapıldı

Okullar Hayat Olsun Projesi toplantısı yapıldı


SAKARYA (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ile Sivil Toplum Kuruluşlarının öncülüğünde başlatılan Okullar Hayat Olsun projesinin il değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Proje kapsamında, Sakaryadaki okullarda yapılan çalışmaların ele alındığı Okullar Hayat Olsun Projesi İl Değerlendirme Toplantısı, Resmi Daireler Yerleşkesi Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
     Projeden sorumlu Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri Fazıl Demirtok ve Venhar Şahin, projenin Sakaryada başarıyla uygulanmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, önümüzdeki dönemde okulların imkanlarının çevre halkıyla daha fazla bütünleşeceğine inandıklarını söyledi.
     Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Sakaryada projeye dahil olan 328 okulda, 1606 derslik, 114 kütüphane, 27 çok amaçlı salon, 17 spor salonu, 114 Bilgisayar Teknolojileri sınıfı ve 157 okul bahçesinin halkın kullanımına açıldığı belirtilirken, 111 okul bahçesinde ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığı, Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan 114 kurstan 2 bin 808 vatandaşın yararlandığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Okullar Hayat Olsun Projesi toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER