SBS 2ncisi başarısını düzenli çalışmaya borçlu

SBS 2ncisi başarısını düzenli çalışmaya borçlu -SBS 2ncisi Aygün: Her gün düzenli olarak 2 saat ders çalıştım İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyup doktor olmak istiyorum


SAKARYA (A.A) - Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 2incisi Ahmet Atıl Aygün, başarısını her gün düzenli ders çalışmaya borçlu olduğunu söyledi.
     Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Kolejinde ilköğretim eğitimini tamamlayan Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye 2incisi olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, elde ettiği başarıyı hak ettiğini bildirdi.
     Sınava her gün düzenli çalıştığını, son iki ayda çalışmayı azalttığını anlatan Aygün, Dershaneye gittim, sürekli deneme çözdüm. Okulda hep derslere devam ettim, okulu da bırakmadım. Her gün düzenli olarak 2 saat ders çalıştım. 6. ve 7. sınıflarda yaptığım 500 puanı, bu sefer de yapabilecek miyim diye düşünerek stres yaptım ama sınavdan sonra daha da stresliydim. Çok da iyi geçmemişti sınavım ama 2. oldum. Sınav sonuçları açıklandığında 2-3 sorunun yanıtını değiştirmiştim. Acaba yanlış çıkar mı diye düşünüyorum ama yanlış çıkmadı, çok mutlu oldum. İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesinde okuyup doktor olmak istiyorum dedi.
     Anne ve babasının da çok mutlu olduğunu anlatan Aygün, öğrencilere derslerini dinlemeleri, düzenli ders çalışmaları ve stres yapmamaları tavsiyesinde bulundu.
     Aygün, Sakarya Fen Lisesini tercih edeceğini sözlerine ekledi.
    
     -Diş hekimi anne ve babanın sevinci-
    
     Diş hekimi Baba Semih Aygün ise oğlunun çok çalıştığını, başarısının kendisi için normal olduğunu belirterek, Okul hayatı hep düzenli çalışmayla geçti, sonuç bu nedenle normal. Çocuğum stres yapmadı ve onu strese sokmadık. Kendi üzerine düşeni yaptı, ben de uzaktan takip ettim. Güzel, düzenli ders çalıştı, benim için bir sürpriz olmadı. Çocuğumla ilgili hayallerim var. Babasının giremediği tıp fakültesine o girecek şeklinde konuştu.
     Diş hekimi anne Emel Aygün de oğlunun öğrenmeye meraklı olduğunu ifade ederek, başarısının derslerde öğretmenlerini dikkatle dinlemesi olduğunu söyledi.
     Bu, çok güzel bir duygu diyen Aygün, oğlunun mesleğinde başarılı bir insan olmasını istediğini bildirdi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut / Veysel Kara
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SBS 2ncisi başarısını düzenli çalışmaya borçlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER