Türkiye Vizyonunda Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe

Türkiye Vizyonunda Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe konferansı -TÜMSİAD Genel Başkanı Sert: 2023 vizyonunun yerine getirilmesi için mutlaka güçlü sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına ihtiyaç var


ESKİŞEHİR (A.A) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, 2023 vizyonunun yerine getirilmesi için mutlaka güçlü sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına ihtiyaç var dedi.
     TÜMSİAD Eskişehir Şubesi tarafından Batıkent Mahallesindeki bir düğün salonunda düzenlenen Türkiye Vizyonunda Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe konulu konferansa katılan Sert, burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin 2023 vizyonunu yakalaması için TÜMSİAD olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
     2023 vizyonunun yerine getirilmesi için mutlaka güçlü sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına ihtiyaç var diyen Sert, şöyle konuştu:
     Eğer 2023 yılına geldiğimizde, dönüp arkamıza baktığımız vakit, 2023 yılı hedeflerinde sapmalar varsa, bu bizim, sizin kusurunuz olur. Sadece TÜMSİAD değil, bütün sivil toplum kuruluşları ve iş adamları dernekleri, ülkenin 2023 vizyonunu kabul etmişler ve bu vizyonu gerçekleştirmek için canla başla çalışmaktadırlar.
     Sert, son dönemdeki barış ve kardeşlik çalışmalarına da gönülden destek verdiklerini kaydederek, Türkiyenin birliğini, beraberliğini, huzurunu, güvenini sağlayacak ve terörün bitmesi için yapılacak çalışmalara her birimiz, hangi düşünceye sahip olursak olalım, katkı vermek zorundayız ifadesini kullandı.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel de konuşmasında, Eskişehir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm iş adamlarına teşekkür etti.
     Açılış konuşmalarının ardından konferans veren KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak ise İş adamları, girişimcilerin dünyaya söyleyecekleri çok şeyler var ve söylüyorlar da. Türkiyenin yakın geçmişine baktığınızda, gerçekten de çok önemli atılımların sağlandığını, çok hareketli günlerin yaşandığını görüyoruz diye konuştu.
     Konferansa, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, birçok kamu kurum ve kuruluşunun müdürü ile çok sayıda iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türkiye Vizyonunda Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER