Uluslararası Hazar Şiir Akşamları

Uluslararası Hazar Şiir Akşamları -Elazığda 21incisi düzenlenecek etkinlik, şair Yahya Kemal Beyatlı hatırasına gerçekleştirilecek


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda 21incisi düzenlenecek Uluslararası Hazar Şiir Akşamları, şair Yahya Kemal Beyatlı hatırasına gerçekleştirilecek.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda ilk istişare toplantısının yapıldığını bildirdi.
     Geçen yıl gerçekleşen etkinliğin değerlendirilmesinin ardından bu yıl düzenlenecek olan etkinliğin yeri, zamanı ve konusunun tespit edildiğini dile getiren Öztürk, şu bilgileri verdi:
     21. Uluslararası Hazar Şiir Akşamlarının 20-23 Haziran 2013de Yahya Kemal Beyatlı hatırasına gerçekleştirilmesi, şiir akşamlarının finalinin ise Sivricede Hazar Gölü kıyısında İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılması kararlaştırıldı.
     Öztürk, toplantıya Elazığ Valisi Muammer Erol, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER