VIP Önemli Kişileri Koruma Kursu

VIP Önemli Kişileri Koruma Kursu -Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından Eskişehirde ikincisi düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi -Kursa 9 ilden 54 polis katıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı tarafından Eskişehirde ikincisi düzenlenen VIP Önemli Kişileri Koruma Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkan Yardımcısı Suat Çiftçi, 10 gün süren kurs sonunda, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, VIP Önemli Kişileri Koruma Kursunun önemine değindi.
     9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelin 8 yıl korumalığını yaptığını anlatan Çiftçi, yaşadığı deneyimlerden bahsetti.
     Çiftçi, kursiyer polis memurlarına, Yapacağınız işi severek yapın, işinizi önemseyin, işinizi hakkıyla ve layıkıyla yapın, profesyonel olun. Koruduğunuz insan kim olursa olsun, görevinizi çok iyi yapmalısınız diye konuştu.
     İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram da Türk Dünyası Kültür Başkenti ve Somut Olmayan Kültürel Miras Başkenti olan Eskişehiri, yıl içinde ziyaret edecek devlet büyüklerine ve yabancı misyon temsilcilerine daha etkin koruma hizmeti verilebilmesini amacıyla düzenlenen kursun ilkine 43 personelin katıldığını bildirdi.
     Bayram, Bu kurs sayesinde hem koruyacağımız kişiler hem de sizler için daha güvenli bir yaşam sağlanmış oluyor. Alınan eğitimin içinde kişisel güvenlik de var. Dolayısıyla ayağımızı daha sağlam yere basmış olacağız dedi.
     Kursiyerler adına konuşan başkomiser Osman Kolay ise Bu eğitimle bundan sonraki meslek yaşantımızda daha profesyonel mantıkla görev yapacağımız şüphesizdir ifadesini kullandı.
     Konuşmaların ardından Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik, Bolu, Bingöl ve Kütahyadan kursa katılan 54 polis memuruna sertifika, eğitmenlere de teşekkür belgesi verildi.
     Törene, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar, diğer merkez yetkilileri, emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber VIP Önemli Kişileri Koruma Kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER