Yerel Gazetecilik Ödülü: 2013 yarışması

Yerel Gazetecilik Ödülü: 2013 yarışması


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Gazeteciler Cemiyetince Yerel Gazetecilik Ödülü: 2013 yarışması düzenlendiği bildirildi.
     Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu kararı ile düzenlenen yarışmada amacın yerelde gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin özendirilmesi olduğunu belirtti.
     Demokrasi kültürünün güçlendirilmesi, halkın bilgilendirme ve gerçekleri öğrenme hakkının kullandırılmasının yaygınlaştırılması ve yerel gazeteciliğin güçlendirilmesini sağlamanın amaçlandığı yarışmada, adayların en fazla 2 dalda çalışmayla yarışmaya katılabileceğini ifade eden Sadık, şöyle devam etti:
     Yarışmamız, haber, haber fotoğrafı ve sayfa düzeni olmak üzere 3 dalda yapılacaktır. Yarışmaya 1 Ocak-10 Aralık 2013 tarihleri arasında yayınlanmış eserlerle katılınacak. Yarışmada her üç kategorinin birincilerine bin lira, ikincilerine 750 lira, üçüncülerine 500 lira ve mansiyon alanlara da 250 lira para ödülü ve katılım belgesi verilecek.
     Sadık, yarışma jürisinin Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatma Nisan, köşe yazarı Hasan Pir, Habertürk Gazetesi Antalya Bölge Müdürü Tekin Atay ve Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Bünyamin Aygünden oluştuğunu kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Yerel Gazetecilik Ödülü: 2013 yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER