1,5 aylık bebeğin çocuk yuvasında ölmesi

1,5 aylık bebeğin çocuk yuvasında ölmesi -Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Darama: -Yapılan ön otopside, bebeğin nefes borusuna mama kaçması sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulmuştur


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Resul Darama, İl Müdürlüğü Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan 1,5 aylık bebeğin hayatını kaybetmesine ilişkin, Yapılan ön otopside, bebeğin nefes borusuna mama kaçması sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulmuştur dedi.
     Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan 1,5 aylık Kadir Yabancının hayatını kaybetmesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyor. Olay üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından gelen bir heyet de çalışmalarını devam ediyor.
     Konuya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Darama, bebeğin beşikten düştüğü için yaşamını yitirdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldığını kaydetti.
     Sevgi evinde mama yedikten sonra rahatsızlanan bebeğin Tekirdağ Devlet Hastanesinde yapılan ön otopsisinde, Nefes borusuna mama kaçması sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulduğunu ifade eden Darama, Bebeğin kesin ölüm nedeni ise İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi sonucu belli olacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 1,5 aylık bebeğin çocuk yuvasında ölmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER