1 Eylül Dünya Barış Günü

1 Eylül Dünya Barış Günü -CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin: -Barışın bütün Anadolu coğrafyasına hakim olmasını öngören bir yaklaşımla Dünya Barış Gününü kutlayacağız


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, 1 Eylül Dünya Barış Gününü, barışın, bütün Anadolu coğrafyasına hakim olmasını öngören bir yaklaşımla kutlayacaklarını söyledi.
     TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atilla Sertel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Keskin, ziyarette yaptığı konuşmada, İGCnin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, gazetecilere iş imkanı sağlayan gazeteyi yayımladıkları için cemiyeti kutladığını söyledi.
     CHP olarak 1 Eylül Dünya Barış Gününü çok farklı bir etkinlikle kutlama kararı aldıklarını ve örgütlerinin bu konuda çalışma yaptığını dile getiren Keskin, Türkiye, şiddet ve terör nedeniyle çok olumsuz bir siyasi iklimin içerisinde. Dünya Barış Günü etkinliklerini bu siyasal iklime uygun bir yaklaşımla kutlama kararı aldık dedi.
     Keskin, yarın bütün ilçelerde ve illerde CHP Kadın Kollarının iştirakleriyle Dünya Barış Günü etkinliklerinin yapılacağını dile getirerek, Kadın kollarımız anıtlara çelenk koyacaklar, çiçekler, karanfiller bırakacaklar. Barışın bütün Anadolu coğrafyasına hakim olmasını öngören bir yaklaşımla Dünya Barış Gününü kutlayacağız diye konuştu.
     Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İGC Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sertel de CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyarette CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ile CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar da yer aldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 1 Eylül Dünya Barış Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER