10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Konya milletvekilleri Samancı ve Kabakcı, kutlama mesajı yayımladı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya milletvekilleri Gülay Samancı ve Mustafa Kabakcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla kutlama mesajı yayımladı.
     AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, mesajında, kamuoyunu bilgilendiren, toplum sorunlarını dile getiren, halkın olaylara farklı bakış açılarıyla bakabilme imkanını sağlayan basın mensuplarının, sorumluluklarını her koşulda fedakarca yerine getirdiğini belirtti.
     Basın mensuplarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılmasıyla Türk basınının daha da güç kazanacağını kaydeden Samancı, objektif, doğru, tarafsız, kişilik haklarına saygılı özgür basının, demokrasinin gelişmesi ve güçlenmesine de büyük katkı sağlayacağını belirtti.
     AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da mesajında, basın çalışanlarının Türkiyede siyasi, ekonomik ve kültürel değerlerin korunması ve geliştirilmesinde çok önemli misyonlarının olduğunu bildirdi.
     Basının demokratik yapıların vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu kaydeden Kabakcı, vatandaşın bilgi edinme özgürlüğünü yasal sınırlar içinde sonuna kadar sunan, ekonomik ve sosyal sorunları cesaretle irdeleyen, basın meslek ilkelerine uyarak görev yapan basın çalışanlarının her türlü takdiri hak ettiğini ifade etti.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER