10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şahin, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin, toplum hayatı açısından üstlenilen işlevle tüm kesimlerin sesi olma ve taleplerini duyurma konusunda önemli bir misyonu yerine getirdiklerini belirtti.
     Gazetecilerin, gece-gündüz, yaz-kış, soğuk-sıcak demeden kamuoyunu bilgilendirebilmek adına özveriyle her türlü ortamda mesleklerini icra ettiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
     Demokrasinin vazgeçilmezi hatta dördüncü kuvveti olarak da kabul gören basın sektörünün en önemli temsilcilerinden biri olarak sizlerin, topluma karşı gazetecilik sorumluluklarınızı özgür ve ilkeli bir şekilde yerine getirmek adına gösterdiği üstün gayret ve onurlu hizmet mücadelesini takdirle izliyor ve gönülden destekliyorum. Haberin olduğu her yerin olmazsa olmazı olarak gördüğüm gazetecilerin, mesai mefhumu nedir bilmeksizin görev yapmaları ve meslekleri uğruna canlarını dahi tehlikeye atacak fedakarlıkla çalışmaları mesleklerine duydukları aşkın tezahürüdür. Siz değerli gazetecilerin, hepimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli olmaya devam edeceğinize olan inancımla, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatınızda başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER