10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Düzce Valisi Adnan Yılmaz, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan AA muhabiri Ömer Üreri ziyaret etti (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Bel Fıtığı rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan AA Muhabiri Ömer Üreri ziyaret etti.
     Bel Fıtığı rahatsızlığı nedeniyle Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan Üreri ziyaret eden Yılmaz, geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Yılmaz, Ürerin rahatsızlığını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde diğer gazetecilerden öğrendiğini ve kendisini ziyaret etmek istediğini söyledi.
     Gazetecilerle bu yolda birlikte mücadele ettiklerini ifade eden Yılmaz, Biz sadece çalışan gazeteciler gününde değil her zaman sizin yanınızdayız. Allahtan acil şifalar diliyorum. Eğer üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Senin ve arkadaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum şeklinde konuştu.
     Ürer de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yılmaza teşekkür etti.
     Tedavisinin devam ettiğini anlatan Ürer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde hastanede olmaktan dolayı üzüldüğünü söyledi.
     Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Safinas Ataoğlu ile Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan da eşlik etti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER