11. Filmekimi Gaziantepte

11. Filmekimi Gaziantepte -İKSVnin düzenlediği Filmekimi, Gaziantepli sinemaseverlerle buluştu


GAZİANTEP (A.A) - İstanbul Kültür Sanat Vakfının (İKSV) düzenlediği 11. Filmekimi, Vodafone FreeZone sponsorluğunda Gaziantepli sinemaseverlerle buluştu.
     Filmekimi, İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Diyarbakır, Erzurum ve Vanın ardından Gaziantepte de yoğun ilgiyle karşılandı.
     Filmekiminin 19 Ekimde başlayan Gaziantep ayağında yönetmen Benh Zeitlinin Düşler Diyarı filminin gösterimine, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci de katıldı.
     Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Keçeci, 3 yıldır İKSVnin resmi iletişim sponsorluğunu üstlendiklerini, bu yıl da Vodafoneun gençlik markası FreeZonela 11. Filmekimine destek verdiklerini belirtti.
     Vodafone olarak Türkiyede sürdürülebilir büyümenin sadece ticari yatırımlarla olmayacağı bilinciyle hareket ettiklerini ve teknolojik yatırımların yanı sıra kültür-sanata da yatırım yaptıklarını ifade eden Keçeci, şunları kaydetti:
     İKSV ile sanata erişim herkesin hakkı dedik ve Filmekimini İstanbul dışına çıkararak Türkiyenin dört bir yanındaki sinemaseverlerle buluşturduk. Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Van, Erzuruma giderek Türkiyenin önemli bir bölümünü kapsadık.
     Öte yandan Türkiye genelinde gençlerin özgürce film seyredebilmeleri için Haziran ayında başlattığımız 1 Bilet Alana 1 Bilet Hediye kampanyamızı Filmekiminde devam ettirerek FreeZonelu gençlerin sinema keyfini özgürce, doya doya yaşamalarına katkı sunduk.
     Yarın Sinepark Nakıp Ali Sinemasında sürecek olan Filmekiminin bugün 21.30 seansında gerçekleşecek Sessiz ve Tepenin Ardı filmlerinin gösterimlerine, Sessiz filminden yönetmen Rezan Yeşilbaş ve yapımcı Sevil Demirci, Tepenin Ardı filminden ise oyuncular Mehmet Özgür ve Furkan Berk Kıran katılacak.
     Filmekimi, 22-24 Ekimde Batmandaki ücretsiz gösterimlerin ardından sona erecek.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 11. Filmekimi Gaziantepte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER