14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri

14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında bu yıl 4üncüsü düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından 14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.
     14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında, Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen voleybol turnuvasının final maçı, Kumluca Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.
     Çıralı Kayaral Restaurarat-Çetinler Milexim takımları arasında yapılan final maçını Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri ve sporseverler izledi.
     20 takımın iki grupta mücadele ettiği turnuvanın final maçında karşılaşan Çıralı Kayalar Restaurant ve Çetinler Milexim takımları beş set üzerinden mücadele etti. Rakibine karşı tüm setlerde üstünlük sağlayan Çetinler Milexim takımı maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Seçkin Tarım da üçüncü oldu.
     Turnuvada bu yıl en centilmen oyuncu Osman Durakoğlu, en teknik oyuncu Toraman Poyraz, en değeri oyuncu Selahattin Dizbay, en genç oyuncu ise Gökhan Aydoğmuş seçilirken, en centilmen Hacıveliler ve Gül-Çetin Kaur takımları, komite özel ödülü Adrasan Belediyesine ve turnuva özel ödülü de Öztürk Komisyon takımları layık görüldü.
     Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras ve protokol üyeleri tarafından verildi.
     Turnuvayı değerlendiren Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, bu yıl turnuvanın dördüncüsünün gerçekleştirildiğini, sporcuların ilgisinden son derece memnun olduklarını söyledi.
     İlçede salon sporlarına ilginin artması için çalıştıklarını ifade eden Çetinkaya, 14 yıl önce ilçe halkımızın, bütünleşip kucaklaşması amacıyla bir festival başlattık. Festival içindeki her etkinliğimize ilgi her geçen yıl bir öncekinden daha fazla oluyor. Dört yıldır da voleybol turnuvası düzenliyoruz. Turnuvaya hem sporcuların, hem takımların ilgisi çok güzel, bu da bizi son derece mutlu ediyor dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER