18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Kozan Belediye Başkanı Özgan mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98 yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Özgan, Çanakkale Zaferinin Türk milletinin kahramanlık ve fedakarlığının bir göstergesi ve en büyük onur mücadelelerinden biri olduğunu ifade ederek, bu mücadele ruhunun gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini kaydetti.
     Vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk halkının neleri başarabileceğinin en güzel kanıtının Çanakkale Zaferi olduğunu kaydeden Özgan şunları ifade etti:
     Bağımsız, çağdaş, özgür bir ülke olabilmek amacıyla verilen büyük mücadelede, vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da her Türk gencinin şehit olmaya hazır olduğu herkes tarafından bilinmelidir. Bu vesile ile cumhuriyetimizi ve bugün özgürce yaşadığımız bu güzel yurdu bizlere kazandıran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, Cumhuriyet şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER