19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Nizip ve Arabanda tören düzenlendi


GAZİANTEP (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Nizip ve Araban ilçelerinde tören düzenlendi.
     Nizipte Cumhuriyet Meydanındaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Atatürk Anıtına çelenk koydu.
     Törende, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen voleybol, satranç, masa tenisi, atletizm, basketbol, penaltı atışları, tekvando ve Zeugma Spor Şenlikleri kapsamında bu yıl 4üncüsü düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Nizip Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından, çeşitli spor dallarında eğitim alan öğrenciler de performanslarını sahneledi.
     Törene, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Askerlik Şubesi başkanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Acehan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, resmi kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Araban ilçesinde Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür vekili Adem İnciin Atatürk anıtına çelenk koydu.
     Törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu - Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER