2. Ankara Shopping Festin hazırlıkları başladı

2. Ankara Shopping Festin hazırlıkları başladı -ATO Başkanı Bezci: -İkinci Shopping Fest Ankarayı marka şehir hedefine daha da yaklaştıracak


ANKARA (A.A) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, İkinci Shopping Fest Ankarayı marka şehir hedefine daha da yaklaştıracak dedi.
     ATOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkentte bu yıl 8 Haziran - 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara Shopping Festin (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) ikincisinin çalışmaları başladı.
     Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclisinde görüşülen ve oy birliğiyle karara bağlanan ikinci Ankara Shopping Fest tarihi, 7-30 Haziran 2013 olarak belirlendi.
     Konuya ilşkin değerlendirmelerde bulunan ATO Başkanı Bezci, ASFnin ilkini düzenlerken pek çok açıdan tecrübe edindiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Birincisinde edindiğimiz tecrübe ve başarı ikincisini düzenlerken bize yol gösterecek. Bu seferki festivalimizin detayları konusunda çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda ortak akla önem veriyoruz. İkinci alışveriş festivali Ankarayı marka şehir hedefine daha da yaklaştıracaktır. Ankara markası oluşturmanın bir süreç olduğunun farkındayız ve bu süreçte çok yönlü çalışmalar sürdürmek kararlılığındayız.
    
     Muhabir: Merve Özlem Çakır
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber 2. Ankara Shopping Festin hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER