2. Keban Su ve Alabalık Festivali

2. Keban Su ve Alabalık Festivali sona erdi


ELAZIĞ (A.A) - 2. Keban Su ve Alabalık Festivali sona erdi.
     AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Keban Mehmetçik Stadında düzenlenen törende, bu tür etkinlikler sayesinde vatandaşlarla bir araya gelebildiklerini söyledi.
     Ataş, Keban, Türkiyenin en önemli merkezlerinden birisi. İlçenin küçüklüğüne bakmayın Keban Türkiyede her anlamda ses getirecek insanlar yetiştirmiş bir ilçedir. Ben üç dönemdir milletvekili seçilmekteyim. Ben Çemişgezekliyim bu yörenin insanıyım. Bir sonraki dönemde milletvekili olur veya olmam ama Kebanın turizm merkezi olması için elimden gelen tüm imkanı kullanacağım ve elimi taşın altına koymaya hazırım dedi.
     Keban Kaymakamı Ahmet Arık da alabalık üretiminde bir numara olan Kebanın artık turizmde de ilerleme yoluna girdiğini söyledi. Arık, Bursada kaza geçiren Kebanlı iş adamı Musa Coşkuna da geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Etkinlikte, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, iş adamı Nuri Şimşek, EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İstanbul Kebanlılar Derneği Başkanı Hadi Turan ve iş adamı Ayhan Şimşeke plaket verildi.
     Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi sunuldu. Festival, şarkıcılar Yudum ve Latif Doğanın konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 2. Keban Su ve Alabalık Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER