2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, 16-17

2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, 16-17 Mayısta yapılacak


ELAZIĞ (A.A) - 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansının 16-17 Mayısta Elazığda yapılacağı bildirildi.
     Fırat Kalkınma Ajansından (FKA) yapılan yazılı açıklamada, FKA ve Fırat Üniversitesinin işbirliğinde düzenlenen konferansın amacının, bölgesel kalkınma alanında çalışmalar yapan bilim adamlarını, uygulamacıları ve üniversiteler dışındaki araştırmacıları buluşturarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmelerine zemin hazırlamak olduğu belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     İlki 2011 yılında Malatyada, Kalkınma Bakanlığı, OECD, İslam Kalkınma Bankası, Avrupa Komisyonu, yerli ve yabancı üniversiteler, çeşitli araştırma kurumları, kalkınma ile ilişkili çeşitli kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansında 18 farklı başlık altında 88 bildiri sunulmuştur. Kabul edilen bildiriler, konferans bildirileri kitabında yayınlanmıştır. 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı da çağrı ve özel davetli oturumlar şeklinde gerçekleştirilecek. Konferansta ayrıca uluslararası en iyi uygulamaların tartışılacağı oturumlar da bulunacak.
     Konferansta bildiri sunmak isteyenlerin, Türkçe veya İngilizce bildiri özetlerini 15 Marta kadar [email protected] adresine iletmesi gerektiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, 16-17 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER