2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Toroslar Belediyesine ait 3 spor kompleksinin oyunlarda kullanımına ilişkin protokol imzalandı


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesine ait 3 spor kompleksinin 2013 Akdeniz Oyunlarında kullanımına ilişkin protokol imzalandı.
     2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna arasında gerçekleştirilen protokole göre Toroslar Belediyesine ait Çağdaşkent 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Anafartalar Spor Kompleksi ve Akbelen Koray Aydın Stadı bakımdan geçirilerek, Akdeniz Oyunlarına hazırlanacak.
     Korkmaz, protokolün ardından yaptığı konuşmada, Toroslar Belediye Başkanı Tunaya Akdeniz Oyunlarına sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.
     Akdeniz Oyunlarında kullanacak tesislerden 3ünün Toroslar Belediyesi yetki alanında bulunduğunu ifade eden Korkmaz, Mersin Valiliği ve belediyelerle bir bütün olarak Akdeniz Oyunlarına hazırlanıldığını söyledi.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise 2013 Akdeniz Oyunları ile Mersinin spor merkezi haline geleceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde bulunan Koray Aydın Stadı, 3 Ocak ve Anafartalar Spor Komplekslerinin 2013 Akdeniz Oyunlarında kullanılmak üzere Mersin Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğümüze tahsisini yaptık. Tesislerin bakım çalışmalarını genel koordinatörlük ile yürüteceğiz ve eksiklikleri tamamlayacağız. Amacımız organizasyon kapsamında gelecek olan misafirlerimizi Mersinimizde en iyi şekilde ağırlamaktır. Bu işi de takım oyunu içerisinde hep birlikte el ele vererek başaracağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER