23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


MERSİN (A.A) - Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Erdal Çapar, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Başkanı Alper Turna, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Genç, mesajında TBMMye sahip çıkmanın millete ve onun iradesine sahip çıkmak olduğunu ifade etti.
     AK Parti İl Başkanı Salt ise TBMMnin milli egemenliğin tecelli ettiği yer olduğunu bu tecellinin ilelebet süreceğini kaydetti.
     Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Erdal Çapar da 23 Nisanın özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin dayanağı ulusal egemenlik anlamına geldiğini dile getirdi.
     Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer ise milli egemenlik ilkesinin ulusça verilen kurtuluş savaşının temel taşını oluşturduğunu vurguladı.
     Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Adına Şube Başkanı Turna ise geleceğin liderleri çocuklara daha aydınlık, daha çağdaş bir ülke bırakma çabası içerisinde olduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER