23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Gaziantepte siyasi partiler mesaj yayımladı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte çeşitli siyasi partiler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, 23 Nisanın bir ulusun özgür ve bağımsız olarak kendi kaderini tekrar eline alıp yeniden doğuşunun ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 93üncü yıl dönümü olduğunu belirtti.
     23 Nisanın çocuklara armağan edilmiş ilk bayram olduğunu anımsatan Gökdağ, şunları kaydetti:
     "23 Nisan tarihi, Türkiye Cumhuriyetinin doğuşunun da habercisidir. Ulusal egemenlik anlayışı sayesinde tüm yurttaşlar eşit haklara sahip olmuşlardır. Çocuklar, geleceğimiz, güvencemiz, yaşam sevincimiz ve umudumuzdur. Yarınlara güvenle bakabilmek, çocukların sağlıklı, sorumluluk ve öz güven sahibi, eğitimli ve mutlu bireyler olarak yetiştirilmelerine bağlıdır. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Onun yolundan giden, kendine yeten, güvenen ve üreten Cumhuriyet çocukları olarak ülkemizi daha da ileriye götüreceklerdir. Değerli çocuklar sizleri çok seviyor, sizlere güveniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve Gaziantep halkına esenlikler diliyorum."
    
     -MHP İl Başkanı Mustafa Erzin-
    
     MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, 23 Nisan gününün bayram olarak, geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, çocuklara verdiği değeri gösterdiğini ve milletin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret ettiğini bildirdi.
     Erzin, mesajında, "Milli iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 93. yıl dönümünü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutlar, bizleri bu günlere getiren başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatana hizmeti geçen ecdadımızı saygıyla yad ederiz" ifadelerini kullandı.
    
     -BBP İl Başkanı Kaya-
    
     Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı İhsan Kaya, 23 Nisanın aynı zamanda, gelecekte özgürlük ve bağımsızlık bayrağını devralacak olan çocukların bayramı olduğunu vurguladı.
     Kaya, "En büyük arzumuz, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma yararlı özgür bireyler olarak yetişmeleridir. Yarının büyükleri olacak çocuklarımızın milli ülkü ve hedefleri benimsemeleri en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER