23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Denizli Valisi Demir ve Belediye Başkanı Zolan, bayram dolayısıyla mesaj yayımladı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Demir mesajında, milli iradenin temsil makamı TBMMnin açılışının 93. yıl dönümünün ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, her yıl olduğu gibi bu yıl da artan coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlanacağını belirtti.
     Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisanın, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara olan güveninin ifadesi olduğunu vurgulayan Demir, şunları kaydetti:
     "Medeniyetler ittifakı ve dünya barışı adına, geleceğin büyükleri ve yöneticileri olan dünya çocuklarının bugün vesilesiyle bir araya gelmeleri, çocukça bir masumiyetle birbirleriyle kucaklaşmaları yarınlarımız adına çok anlamlıdır. Siz yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımız, hepinizi çok sevdiğimizi ve sizlere güvendiğimizi, siz sevgili çocuklarımızın en iyi şartlar altında kaliteli bir eğitim almanız, güven içerisinde yarınlara hazırlanmanız için tüm imkanlarımızı seferber ettiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum."
     Denizli Belediye Başkanı Zolan da Atatürkün çocuklara bayram olarak armağanı 23 Nisanın, milletin gurur ve coşku günü olduğunu bildirdi.
     Zolan, 23 Nisanın millet için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
     "Bu önemli gün ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında, Türk milletinin egemenliğine, vatanına sahip çıktığı gündür. Sizler ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürkü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve şükranla ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyorum."
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Halil Şahin
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER