23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Ökten: "Ulu Önder Atatürk , TBMMnin açıldığı anlamlı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün, TBMMnin açıldığı anlamlı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesinin, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunu belirtti.
     Ökten, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, TBMMnin umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir dönemde açılmasının, geleceği aydınlatan önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.
     Meclisin açılmasının kurtuluş hareketinin ulusallaşmasında ve tam bağımsız yeni Türk Devletinin kurulması sürecinde çok önemli bir adım olduğunu belirten Ökten, şunları kaydetti:
     "Ulu Önder Atatürkün, TBMMnin açıldığı anlamlı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklarımız bizlerin en değerli varlığıdır. Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel, daha barış dolu bir dünyada yaşaması için çalışırken, çocuklarımız da tarihine ve Türkiye Cumhuriyetine her zaman sahip çıkarak onlara olan güvenimizi boşa çıkarmayacaktır."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER