23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Atatürk Kültür Merkezinde tören düzenlendi


SİVAS (A.A) - Sivasta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.
     Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınarın, anıta çelenk bırakması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.
     Etkinlikler, Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) devam etti. Akpınar, Selçuk Ortaokulu tarafından hazırlanan programda, "23 Nisan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada örneği olmayan anlamlı bir gün olarak geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir" dedi.
     Program şiirlerin okunmasının ardından oratoryo, koro, halk oyunları ve wushu gösterisiyle sona erdi. Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve diğer yetkililer, programı hazırlayan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Törene, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok ve diğer yetkililer katıldı.
     Vali Kemelek ve diğer yetkililer, AKM Sanat Galerisinde, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Özel Mahir-Sevim Özduman İlk/Ortaokulu tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER