23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Hatay Valisi Lekesiz, başarılı öğrencilere yemek verdi


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında il genelinde okullarında başarılı olan 28 öğrenciye yemek verdi.
     Lekesiz, Antakya Otelindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, 93 yıl önce açılan TBMMnin önemli bir milat ve başlangıç olduğunu belirtti.
     TBMMnin açıldığı günü Büyük Atatürkün çocuklara bayram olarak armağan ettiğini ifade eden Lekesiz, şöyle devam etti:
     Bu büyük bayramı sizlerle beraber kutlamanın mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Siz geleceğimizin güvencesi olan değerli gençlerimizin daha mutlu bir gelecek kurabilmeleri eğitimlerini daha modern ve sağlıklı ortamlarda sürdürebilmeleri kısacası hayat yokuşunu daha rahatlıkla çıkabilmeleri için gayretlerimizi tüm kurum ve kuruluşlarımızla kararlılıkla sürdürüyoruz. Ülkemizin sahip olduğu parlak zaferler ile dolu mazisi hepimiz için bir iftihar vesiledir. Ancak sizler ülkemizin ve ilimizin bundan sonra ki 30-40 ve 50 yılına imza atacak geleceğini şekillendirecek olan kuşaklar olarak alacağınız eğitim, öğreneceğiniz bilgilerin hepsinin de gelecek kurgulu, yönelimli ve bilgileri olması gerekir. Bunun anlamı geleceğe dair yapacağınız tüm planların çalışmaların o günün şartlarıyla uyum olması demektir. Sizlere sunulan eğitim imkanlarını en iyi şekilde değerlendirin ülkenizi dünyayı lütfen yakından takip edin.
     Yemeğe Vali Lekesizin eşi Zehra Lekesiz ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de katıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER