24 Kasım Öğretmenler Günü Derincede kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Derincede kutlandı


KOCAELİ (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler günü, Derincede düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
     Derince Belediyesinden yapılan açıklamada, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu salonunda gerçekleştirilen programa, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Derince Belediye Başkanvekili Kenan Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı bildirildi.
     Derince Anadolu Lisesinin hazırladığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Fazlı Cengiz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
     Günün anısına, Derince Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hakan Metehan Yarma ve Yasemin Gündoğdu Dünyanın Bütün Çiçekleri adlı şiiri okudu. Okul öğrencilerinin Biz Öğretmen Olmalıyız adlı oratoryolarını sunmalarının ardından, ödül törenine geçildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Daha sonra, mesleğe yeni başlayan 14 öğretmen, öğretmenlik yemini ettiler. Öğretmenler Günü kutlama programı Derince Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği türkülerle sona erdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Derincede kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER