24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -AK Parti İl Başkanı Açıkgöz: -Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basın kuruluşları, çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basın kuruluşları, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler dedi.
     Açıkgöz, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basının, toplumun gereksinim duyduğu her konuda, araştırma, bilgilendirme, aydınlatma, toplum ve ülkenin yararına kamuoyu oluşturma gibi önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiğini ifade etti.
     Basının görevini özgürce yapabilmesinde ve yaptığı görevin amacına ulaşmasında basın özgürlüğünün büyük önemi olduğunu vurgulayan Açıkgöz, şunları kaydetti:
     Farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan sağlayan basın kuruluşları, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır. Yaygın basının yanı sıra, bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan yerel basın mensuplarının da, bu anlayış ile çalıştıklarına inanıyorum. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan siz değerli basın çalışanlarımızı takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER