49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali -Antalya Emniyet Müdürlüğü, yönetmen Zeynep Oralın festivalin ödül töreninde yaptığı konuşmanın gerçeği yansıtmadığını bildirdi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğü, yönetmen Zeynep Oralın 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde yaptığı konuşmanın gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yönetmen Zeynep Oralın Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde yaptığı konuşmada, Dün sahilde yönetmen bir arkadaşım ile beraberdik. Sinemadan bahsediyorduk. O sırada yanımıza iki sivil polis geldi. Kürtçe konuşmamamız için bizi uyardılar. Sanırım birileri şikayetçi olup polise ihbarda bulunmuş şeklinde açıklamada bulunduğu belirtildi.
     İddialara ilişkin yapılan incelemede 11 Ekim Perşembe günü bir vatandaşın şüpheli şahıs ihbarı üzerine görevlilerin Konyaaltı sahiline intikal ettiği ifade edilen açıklamada, görevlilerin Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun durdurma ve kimlik sorma maddesine istinaden ihbara konu olan şüpheli şahsın kimlik kontrolünü yapmak kaydıyla söz konusu ihbarı değerlendirdiklerinin anlaşıldığı kaydedildi.
     Açıklamada, yönetmen Zeynep Oral tarafından yapılan açıklamanın gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER