51. Uluslararası Bursa Festivali

51. Uluslararası Bursa Festivali -Festivalin kapanış konserini verecek şarkıcı Inna: -Birçok Türk şarkıcıyı dinliyorum


BURSA (A.A) - 51. Uluslararası Bursa Festivalinin kapanış konserini verecek Romanyaşarkıcı Inna, Türk müziğini sevdiğini ve birçok Türk şarkıcıyı dinlediğini söyledi.
     Inna, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, festival için davet edilmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.
     Bursayı daha önce duyduğunu, ama ilk kez geldiğini belirten Inna, dün alışveriş için dışarı çıktığını ve bu sayede Bursayı biraz tanıma fırsatı olduğunu söyledi.
     Inna, Türk insanların çok iyi ve sıcak olduğunu ifade ederek, Benim Romanya dışında verdiğim ilk konser Türkiyede oldu. Facebook sayfamda da binlerce Türk hayranım var ve sizler çok sıcak insanlarsınız diye konuştu.
     Türk sanatçılar hakkında sorulan soru üzerine Inna, Berlinde düzenlenen MTV Müzik Ödülleri gecesinde Manga Grubu ile tanıştığını ve arkadaş olduklarını söyleyerek, Türk müziğini zaten seviyorum, isim söyleyemesem de birçok Türk şarkıcıyı dinliyorum. Türk müziği dans için çok güzel ifadelerini kullandı.
     Tekrar davet edildiği takdirde seve seve geleceğini vurgulayan Inna, Beni şu anda bile davet edebilirsiniz. Cevabım evet dedi.
     Inna, ileride ünlü sanatçılarla düet yapabileceğini de belirterek, Bu akşam Bursalılar için sürprizim tabii ki var. Bu akşam bol müzikli, bol danslı, bol enerjili bir gece olacak. Belki Türkçe bir şarkı söylerim. Her şey sizin için açıklamalarını yaptı.
     Innanın bu akşam saat 21.15te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda vereceği konser sonrası 51. Uluslararası Bursa Festivali sona erecek.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 51. Uluslararası Bursa Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER