7. Pazar Şenlikleri ağustos ayında yapılacak

7. Pazar Şenlikleri ağustos ayında yapılacak


RİZE (A.A) - Pazar ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Pazar Spor Şenliği, bu yıl -Pazar Şenlikleri- adı altında ağustos ayında gerçekleştirilecek.
     Şenlikle ilgili Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Kaymakam Selçuk Aslan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
     Kaymakam Aslan, geçen yıl yapılan ve 40 gün süren Pazar Spor Şenliklerinin, bu yıl "Pazar Şenlikleri" adı altında 3 veya 4 günle sınırlandırılacağını belirterek, "Şenliklerimiz ağırlıklı alt başlığın spor olması kaydıyla kültür ve tarih etkinlikleriyle geliştirilmiş yöresel değişik branşlarda faaliyetlerimiz olacak" dedi.
     Şenliklerin hem Pazara yatırım ve turist çekmek hem de ilçenin tanıtımı açısından önemli olduğunu vurgulayan Aslan, "Ben samimiyetle inanıyorum ki Pazarın şenlik veya festival gibi bir vizyona ihtiyacı var. Pazarın duyurulmasına ihtiyaç var. Birşeyleri, yapmış olmak adına yapmamak lazım. Bu anlamda bu yılki şenlikleri her zamankinden daha iyi yapmalıyız- diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 7. Pazar Şenlikleri ağustos ayında yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER