81. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi

81. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi -Yaşamın Her Alanında Tasarım temasıyla kapılarını açan İEFye 67 ülke katıldı -Partner ülke olarak Latin Amerika ülkelerinin, onur konuğu il olarak Hatayın yer aldığı fuarın an


İZMİR (A.A) - Yaşamın Her Alanında Tasarım temasıyla 67 ülkeyi ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan 81. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi.
     Partner ülke olarak Latin Amerika ülkelerinin, onur konuğu il olarak Hatayın yer aldığı fuar, 31 Ağustosta kapılarını ziyaretçilerine açmıştı.
     Tansaşın ana sponsorluğunu üstlendiği 81. İEFye Anadolu Ajansı (AA) da basın sponsoru olarak destek sağladı.
     Fuar etkinliklerini haberleriyle dünyaya duyuran Anadolu Ajansı, 2 Nolu Holdeki standında AA muhabir ve foto muhabirlerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül alan fotoğraflarından oluşan sergi ile fuarı renklendirdi, stantta ziyaretçilere ajans haberciliği, AAnın 100. yıl vizyonu ile AA Finans Haberleri Terminali, Şirket Haberleri Bülteni ve AA Haber Akademisi hakkında bilgi verildi.
     Fuarda konserler, sinema, söyleşiler, sergiler, tiyatro, yarışmalar, dans çocuk ve gençlere yönelik birçok etkinlik yer aldı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Halil Şahin
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber 81. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER