AAnın Fındıktaki Alın Teri sergisi

AAnın Fındıktaki Alın Teri sergisi -Ordu Valisi Düzgün: Yapılan bu sergi takdire şayan bir çalışma, hayatın akışı içerisinden bu fotoğrafları karelerine yansıtan Anadolu Ajansı foto muhabirlerini tebrik ediyorum


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, 21 Kasımda Ordu Kültür Sanat Merkezinde açılışı gerçekleştirilen Fındıktaki Alın Teri sergisini gezdi.
     Beraberindeki bazı daire müdürleri ile sergiyi gezen Vali Düzgün, Anadolu Ajansı çalışanları ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerinden sergi hakkında bilgi aldı.
     Daha sonra sergiyi değerlendiren Düzgün, Yapılan bu sergi takdire şayan bir çalışma, hayatın akışı içerisinden bu fotoğrafları karelerine yansıtan Anadolu Ajansı foto muhabirlerini tebrik ediyorum dedi.
     Fındığın üreticiler için son derece önemli bir ürün olduğuna dikkati çeken Düzgün, şunları kaydetti:
     Karadeniz Bölgesinde fındık çok önemli bir yer tutuyor. Hem günlük yaşamda hem de geçim kaynağı olarak Karadeniz insanını fındıktan ayrı olarak düşünmek mümkün değil. Bu sergiyi Orduda açmaktan ve Ordulular olarak ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sergideki fotoğraflarda fındığın karanfilli halinden toplanmasına kadar, patoz ile harmanlanma sürecine kadar her şey anlatılmış durumda. Vatandaşlarımızın yaz ayının o sıcağında hangi şartlarda çalıştığı bu fotoğraflarla gayet güzel anlatılmış. Güzel bir koleksiyon olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AAnın Fındıktaki Alın Teri sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER