AAnın Rusça test yayınına başlaması

AAnın Rusça test yayınına başlaması -HÜRSİAD Başkanı Fincan: -AAnın Rusça yayını, iki ülke iş adamlarını birbirine daha da yakınlaştıracak ve ürünlerimizin bu dünya devi pazarda daha çok itibar görmesinde önemli rol oynayacaktır


GAZİANTEP (A.A) - Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Kasım Fincan, Anadolu Ajansının (AA) Rusça yayın yapmasına ilişkin, AAnın Rusça yayını, iki ülke iş adamlarını birbirine daha da yakınlaştıracak ve ürünlerimizin bu dünya devi pazarda, daha çok itibar görmesinde önemli rol oynayacaktır dedi.
     Fincan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın Rusça yayınına başlamasının iş dünyası açısından mutluluk verici olduğunu ifade etti.
     AAnın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde 11 dilde yayın yapmayı hedeflediğine işaret eden Fincan, AAnın kendine yakışan büyük hamleler yaparak iş dünyası, ülkemiz ve milletimiz adına güzel gelişmelere imza attığını söyledi. Fincan, şunları kaydetti:
     HÜRSİAD ve iş dünyası olarak bizim en büyük hedefimiz Rusya pazarında daha çok söz sahibi olmaktır. Kurucu üyesi olduğumuz Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonunun (TUSKON) faaliyetlerine de bakılınca, Avrasya bölgesine yönelik yapmış olduğumuz geziler, iş forumu programları ve gezi programlarımızla bölgedeki ticari hacmimizi geliştirme gayreti içerisindeyiz. AAnın Rusça yayın yapması, Türkiyeyle ilgili her alanda haber akışını bu ülkede sağlaması, eğitimde, turizmde ve elbette üretimden pazarlamaya kadar ülkemizde bir çok sektörü yakından ilgilendiren önemli bir adımdır.
     AAnın Rusça yayın yapmasının, dünyanın 179 ülkesine ihracat yapan il olarak Gaziantepli sanayicileri olumlu etkileyeceğini vurgulayan Fincan, Ve iki ülke iş adamlarını birbirine daha da yakınlaştıracak ve ürünlerimizin bu dünya devi pazarda daha çok itibar görmesinde önemli rol oynayacaktır ifadelerini kullandı.
     Kasım Fincan, bu uygulamadan dolayı AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün şahsında AA ailesine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber AAnın Rusça test yayınına başlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER