AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes

AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes -Anadolu Ajansı çalışanlarının eşlerinin Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası 1-2 Martta düzenleyeceği kermese Trakyadaki engelli öğrencilerden, çeltik üreti


EDİRNE (A.A) - Suriyede yaşanan trajedinin mağduru olan, ekonomik zorluklar yaşayan Suriyelilere yönelik AA çalışanlarının eşlerinin 1 - 2 Martta Ankarada düzenleyeceği kermese Trakyadaki öğrencilerden çiftçilere halkın her kesiminden destek geliyor.
     Anadolu Ajansı çalışanlarının eşlerinin düzenleyeceği kermes haberini alan pek çok kurum ve kuruluş Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğünü arayarak katkıda bulunmak istediklerini belirtti.
     Geliri, Suriyeli sığınmacılara aktarılacak kermeste Trakyadan pek çok ürün stanttaki yerini alacak. Pirinçten, mis meyve sabununa, Kavala kurabiyesinden, minyatür kispete kadar pek çok yerel ürün, Suriyede yaşanan trajedi mağdurları için 1 - 2 Mart tarihinde Ankarada satışa sunulacak.
    
     -İpsalalı çeltik üreticilerinden 2 ton pirinç
    
     Kermesin düzenleneceği haberini alan İpsalalı çeltik üreticileri İpsala Kaymakamı ve İpsala Çeltik Üreticileri Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Gürbüz aracılığıyla AA çalışanlarının eşlerinin organize ettiği kermese 2 ton pirinçle destek olacaklarını bildirdi.
     Ayrıca, Edirne Valiliği, Kırklareli Valiliği, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret Borsası, Kırklareli Ticaret Borsası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi, Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma ve Yardımlaşma Derneği, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER), Hanımeli Meyve Sabunu adına Mahmut Kurt, Edirne Balkan Sosyal Kültürel Ekonomik ve İşbirliği Derneği, Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği, Keçeçizade ve Arslanzade Şekerlemeleri, Edirne Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rahmi Cinokur, Kerim Yurk, İş adamı Kenan Yakar, Mehmet Emin Meriç, Ercan Yıldırım, Metin Erbayraktar, esnaflardan Ayşe Karadaş, Salih Yaşar, ev hanımı Ayşe Demirci ve Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kermese katkıda bulundu.
    
     -Engelli öğrenciler emeklerin ortaya koydu
    
     Suriyeli mağdur ve muhtaç halka bir yardım eli de Edirnedeki engelli öğrencilerden uzandı.
     Özilke Özel Eğitim Kurumu öğrencileri buzdolablarını süsleyecek hediyelik eşyalar yaparak kermese destek verdi. Engelli öğrenciler, ayrıca Anadolu Ajansının logosunu farklı bir tarzda yaparak kermese katkı sundu.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber AA çalışanlarının eşlerinden Suriyeliler için kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER