AB Hayatboyu Öğrenme Programı

AB Hayatboyu Öğrenme Programı -"Avrupa Entegrasyonu İçin Etkin Yöntemler Projesi"ne ilişkin toplantı yapıldı


EDİRNE (A.A) - Edirnede AB Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında "Avrupa Entegrasyonu İçin Etkin Yöntemler Projesi"ne ilişkin toplantı yapıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, toplantının açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Türkiyenin eğitim alanında gerçekleştirdiği atılımlarla dünyaca kabul gören saygın bir ülke haline geldiğini kaydetti.
     Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılması, ders kitaplarının ücretsiz dağıtılması, Fatih Projesi, üniversite harçlarının kaldırılması, ücretsiz okul sütü, Okullar Hayat Olsun projesi gibi bir çok projenin, ülkenin eğitim çehresini değiştirerek, arzu edilen noktaya varmada çok önemli kilometre taşları oluşturduğunu belirten Özcan, "Bizler de Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, şehrimizin Balkanlar coğrafyasındaki önemini de dikkate alarak, hassasiyet ve yüksek sorumluluk duygusu içerisinde, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası proje ve çalışmaları yoğun bir tempoda yürütüyoruz. Proje ekibime özverili katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
     Toplantıda, Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Selçuk Öztürk de konuyla ilgili bir sunum yaparken, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi AB Projeleri Görevlisi Volkan Selvi çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Kurtoğlu
<< Önceki Haber AB Hayatboyu Öğrenme Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER