ABD Adana Konsolosu Espinozanın Malatya ziyareti

ABD Adana Konsolosu Espinozanın Malatya ziyareti -Espinoza, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik ve MHP İl Başkanı Yıldızı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ve MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldızı ziyaret etti.
     Malatyadaki temasları çerçevesinde İnönü Üniversitesine giden Espinoza, Rektör Prof. Dr. Çelikle makamında görüştü. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şahiner ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilal Gençin de katıldığı görüşmede, iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi adına Malatyada çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunduklarını belirten Espinoza, İnönü Üniversitesi ile karşılıklı işbirliği içerisinde olmayı önemsediklerini ifade etti.
     Espinoza, Çelike Amerikan Edebiyatı klasiklerinden seçme eserler hediye etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik de eserlerin İnönü Üniversitesi kütüphanesinde öğrencilerin istifadesine sunulacağını söyledi.
     Espinoza, daha sonra MHP İl Başkanı Arif Yıldızı da makamında ziyaret etti. Espinoza, siyasi parti temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmak istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber ABD Adana Konsolosu Espinozanın Malatya ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER