Abdurrahim Karakoç Konyada anıldı

Abdurrahim Karakoç Konyada anıldı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, şair ve yazar Abdurrahim Karakoçu düzenlenen programla andı.
     Mevlana Kültür Merkezi (MKM) Sultan Veled Salonunda gerçekleştirilen programa Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Şaban Çalış, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Abdurrahim Karakoçun ailesi, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, böyle önemli bir program düzenledikleri için İl Gençlik Kollarına teşekkür etti.
     Sorgun, Hasan bir mektup yaz bana, varsın içinde olmasın mana alıntısı yaptığı şiiri 1973te bir öğretmeninden dinlediğini belirterek, O günden bugüne kadar rahmetli Karakoç yüreklerimize, beynimize gönül dünyamıza nakşolmuş durumda. Onun bizdeki yeri apayrı. Hiçbir entelektüel kaygı duymadan, ne yazdıysa ve ne söylediyse herkesin anlayıp sevdiği bu önemli şahsiyeti bizlere bir kez daha anlatan İl Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ise Abdurrahim Karakoçun kendi hayatını mücadelesini, gayret ve meselelerini en iyi şiirleriyle anlattığını dile getirdi.
     İzi, şairin, Anadolunun dünyaya önemli bir armağanı olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Abdurrahim Karakoç Konyada anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER