Adanada trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Adanada trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Adanada, trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.
     Kentin belirli noktalarına yerleştirilen MOBESE kameraları, asayiş ve terör olaylarının aydınlatılmasına katkı sunmasının yanı sıra, trafik kazalarını da saniye saniye kaydediyor. Kameraların kaydettiği görüntüler incelendiğinde kazaların büyük çoğunluğunun sürücülerin dikkatsizliği ve kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği görülüyor.
     MOBESE kameralarının farklı tarihlerde kaydettiği trafik kazası görüntülerinden birinde, merkez Seyhan ilçesinde yaya geçidini kullanmak yerine trafiğin yoğun olduğu yerden yolun karşısına geçmek isteyen kişi, yoldan geçen minibüs çarpmış gibi kendisini yere atıyor.
     Yetkililer, bu hareketin dolandırıcıların yeni bir yöntemi olduğunu ve araç sahibinden davacı olma tehdidiyle para talep ettiklerini belirtti.
     Başka bir görüntüde, kalp krizi geçiren bir hastayı taşıyan ambulans, Zillidede Kavşağına geldiği sırada kavşağa kontrolsüz giren bir otomobille çarpışıyor.
     Öğretmenler Bulvarında meydana gelen kazada ise yeşil ışıkta motosikletiyle karşıya geçmeye çalışan sürücüye, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanıyor.
     Mücahitler Caddesinde yolun karşısına koşarak geçmek isteyen kadın, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu yaralanıyor.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER