Adanadaki kahya cinayeti

Adanadaki kahya cinayeti -Kendisini işten çıkardığını öne sürdüğü kahyayı öldürdüğü iddia edilen sanığa 25 yıl hapis cezası verildi -Sanık Mehmet Ö: Vicdan azabı çekiyorum


ADANA (A.A) - Kendisini işten çıkardığını öne sürdüğü kahyayı av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
     Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Ö. ile öldürülen Erdoğan Çekenin yakınları katıldı.
     Hakkında kasten öldürme ve yağma suçlarından dava açılan Mehmet Ö, savunmasında suçlamaları kabul etmeyerek, Öldürmek istesem silahla gezerdim. Ancak silah maktule aittir. Daha önceki ifadelerimde de söylediğim gibi maktul kaza sonucu yaralandı diye konuştu.
     Mehmet Ö, mahkeme heyetine vicdan azabı çekiyorum dedi.
     Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Öye kasten öldürmeden müebbet hapis cezası verdi. Mahkemedeki iyi halinden dolayı cezası 25 yıla indirilen Mehmet Ö, yağma suçundan ise beraat etti.
    
     -İddianameden-
    
     Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianamede, ağustos ayında Doğankent köyü Cırık Mahallesinde H.Bye ait çiftlikte kahyalık yapan Erdoğan Çekenin çiftlikteki evine Mehmet Ö. ile birlikte gittiği, bir süre sonra aralarında tartışma başladığı, tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Önün av tüfeğiyle Çekeni sırtından vurduğu, ardından tüfek ve cep telefonunu alarak olay yerinden uzaklaştığı belirtiliyor.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanadaki kahya cinayeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER