Adana Demirspor Kulübünden Ceyhan Belediye

Adana Demirspor Kulübünden Ceyhan Belediye Başkanı Sözlüyü ziyaret


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve Asbaşkan Ali Uğur Akbaş Ceyhan Belediye Başkanı Sözlüyü makamında ziyaret etti.
     Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin ziyarette yaptığı konuşmada, yeni bir yönetim oluşturduklarını, hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu söyledi.
     Bunu gerçekleştirmek istediklerini, takımın moralinin ilk etap kampında iyi olduğunu dile getiren Serin, Hedeflemiş olduğumuz Süper Lige için uzun ama meşakkatli bir yol var önümüzde. Biz bu yolda kendisini Adanalı hisseden tüm Adanalıların desteğini bekliyoruz dedi.
     Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, Adananın iki takımının da bu yıl 1. Ligde Mücadele edecek olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.
     Süper Ligde Adanayı temsil eden bir takımın olmayışının üzücü olduğunu ifade eden Sözlü, İnşallah her iki takımımızı da önümüzdeki sezon Süper Ligde izleme şansımız olur. Kombine biletimizi aldık. Her maçında tribündeki yerimizi alarak maçlarını izleyecek olmamız da ayrı bir keyif olacaktır diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye kombine bilet hediye etti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Demirspor Kulübünden Ceyhan Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER