Adana Demirspor yönetiminden belediye başkanlarına ziyaret

Adana Demirspor yönetiminden belediye başkanlarına ziyaret


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürkü ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aldırmaz, altyapıya önem verilmesi halinde, Adanalı gençlerin güzel başarılara imza atabileceğini söyledi.
     Adanada top koşturan, ter döken çocuklara sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Aldırmaz, kentin şartlarının uygunluğundan futbolcu yetiştiren bölge olabileceğini kaydetti.
     Futbola çok ciddi paralar harcandığını bu nedenle Adanalı gençlere imkan tanınması gerektiğini dile getiren Aldırmaz, şöyle konuştu:
     Onları yetiştirmeliyiz ve kulübün masraflarını en aza indirmeliyiz. Hatta yetişen futbolculardan da kulüp olarak para kazanmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız iki spor salonuna gazeteci Nihat Geven ile eski milli boksör Asım Savaşın isimlerini verdik. Memlekete hizmet eden insanları onore etmemiz gerek. Diğer değerlerimizin isimlerini de Adananın güzide yerlerine vereceğiz.
     Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de Adananın kendi takımlarına el birliğiyle destek olması gerektiğini belirterek Bizler yerel yönetimler olarak gücümüz nispetinde takımlarımıza her türlü desteği vereceğiz. Sizler ve teknik kadro başta olmak üzere tüm futbolcularımızdan da beklentimiz kendilerine güvenen taraftarları mahcup etmeyecek başarılara imza atmalarıdır ifadeleri kullandı.
     Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ise göreve seçildikleri ilk günden itibaren yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
     İlk etapta görev bölümü yapıp, transfer komitesini oluşturduklarını kaydeden Serin, şöyle devam etti:
     Güvenç Kurtar ile anlaşarak teknik direktörlük görevine getirdik. Takımı Bolu-ya kampa gönderdik. Alt yapıda çok önemli değişikliklere gittik. Teknik kadromuzun tüm alacaklarını ödedik. Alt yapı antrenörlerimiz Adana ve ilçelerinde çok detaylı bir çalışma yaparak, takımımıza yetenekli futbolcular kazandırmaya çalışacak. Herkese eşit mesafede olacağız.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adana Demirspor yönetiminden belediye başkanlarına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER