Adapazarı Belediye Başkanı Dişli:

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli: -Bu yıl şehir merkezinin tamamını asfaltlamayı hedefliyoruz


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, bu yıl şehir merkezinin tamamını asfaltlamayı hedeflediklerini söyledi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu makamında ağırlayan Dişli, burada yaptığı konuşmada, hava sıcaklıklarının artışıyla beraber asfalt çalışmalarına da hız verdiklerini anlattı.
     Dişli, altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini vurgulayarak, Asfalt çalışmalarımıza başladık. Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz sokaklarda trimer ile asfaltın kazıldıktan bir gün sonra yeni asfaltı atıyoruz. Bu yıl şehir merkezinin tamamında 80 bin tona yakın asfalt atmayı hedefliyoruz dedi.
     Adapazarında asfaltlanmadık yer bırakmak istemediklerini ifade eden Dişli, şöyle konuştu:
     Adapazarı ilçesi sınırları içinde yapılacak olan asfalt çalışmalarının sezonunu açtık. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da ihtiyaçlar çerçevesinde eksiklerimizi bir bir gidereceğiz. Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz sokaklarda yeni asfaltı atıyoruz. Bu yıl şehir merkezinin tamamını asfaltlamayı hedefliyoruz. Yoğun bir sezon geçireceğiz. İnşallah hep birlikte çok daha güzel projeleri hayata geçireceğiz.
     2012 yılı asfalt sezonunu Şirin Evler Mahallesindeki çalışmalarımızla açmış bulunmaktayız. Ekiplerimiz mahalledeki 18 sokağa toplam 5 bin ton asfalt atmış durumda. Şirinevlerden sonra Yağcılar, Güneşler Yeni, Merkez, Tuzla ve Ozanlar Mahallesinde asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yıl 80 bin tona yakın asfalt atmayı hedefliyoruz.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ise Adapazarı Belediyesi ile olarak birçok ortak çalışma yürüttüklerini anlattı.
     Toçoğlu, şunları söyledi:
     Adapazarı Belediyemiz her sezon olduğu gibi bu sezonda asfalt çalışmalarını erken başlattı. Ayrıca son zamanlarda birçok projeyi de hayata geçirmeye başladılar. Kendilerini başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. İnşallah birlikte çok daha güzel çalışmalara da imza atacağız. 2012 yılında gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse de ilçe belediyeleri olarak son derece hareketli günler geçiriyoruz.
     (MMT-ATA)
<< Önceki Haber Adapazarı Belediye Başkanı Dişli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER