Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında asfaltlama çalışmaları devam ediyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Turan Özdemir Caddesinde asfaltlama işlemini başlattıklarını söyledi.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, doğal gaz kazıları sonucu kullanılamaz hale gelen bazı caddelerde asfaltlama, kaldırım çalışmasını ve orta refüj düzenlemesini tamamladıklarını bildirdi.
     Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve diğer mahallelerde yapılan asfalt, kaldırım ve orta refüj çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Özdemir, şöyle konuştu:
     Bir taraftan yol çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan yeni projeleri hayata geçirmek için yoğun bir çalışma başlattık. 75.Yıl Meydanından başlayarak 1 kilometre uzunluğunda olan Turan Özdemir Caddesi, boydan boya asfaltlanıyor. Bu önemli caddemiz de yapılan kazılar sebebiyle ve çökmeler nedeniyle kötü durumdaydı. Ancak 1-2 gün içinde asfaltlama işleminin tam anlamıyla bitmesiyle, bu caddemizin de bir sıkıntısı kalmayacak. İnşallah 1 yıl içinde Gölbaşında asfaltlanmadık cadde, bulvar ve sokak bırakmayacağız. Bu çalışmalara zaten başladık ve sonunu da getireceğiz.
    
     -Tutta ücretli öğretmen alımları başladı
    
     Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında çalışacak ücretli öğretmen başvurularının başladığı bildirildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, başvuruların 4-11 Eylül tarihleri arasında mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacağı belirtildi.
     Görevlendirme sonuçlarına göre adayların başvuru sırasında verdikleri cep telefonlarına bildirileceği ifade edildi.
     Görevlendirmesi yapılan adayın, sonucun kendisine bildirildiği gün veya takip eden gün içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmesi gerektiği belirtilen açıklamada, Görevlendirmelerde öncelik sırası, Eğitim Fakültesi mezunları, Fen Edebiyat Fakültesi mezunları olup, formasyon alanlar ve diğer fakülte mezunları olacaktır denildi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi/ Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER