Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında altyapı çalışmaları devam ediyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede altyapı çalışmalarına hız verdiklerini bildirdi.
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Yavuz Selim Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde yol yapım çalışması başlattıklarını, ilçenin birçok noktasında başlatılan çalışmaların da devam ettiğini belirtti. Ekiplerin kış öncesi yoğun şekilde çalıştığına dikkati çeken Özdemir, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarını beton asfaltla kapladıklarını ifade etti.
     Gölbaşının çehresini değiştirmeye devam ettiklerini aktaran Özdemir, şunları kaydetti:
     Bizim için küçük ayrıntının önemi büyük. Hizmetlerimizi, halkımızın refahını arttırma anlayışıyla yapıyoruz. İlçemizin eksiklerini tek tek gidereceğiz. Amacımız yol yapım çalışmalarıyla birlikte çalışma başlattığımız yerlerde gerekli tüm altyapı sorunlarını da çözmek. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız.
    
     -Gölbaşı Anadolu Lisesinde kariyer günleri başladı
    
     Gölbaşı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan kariyer günleri başladı.
     Programın ilk gününde aynı okuldan mezun olan Dr. Ali Çiçek ve kardeşi hemşire Şehriban Çiçekin, tıp ve hemşirelik bölümleri hakkında bilgi verdi. Kariyer günleri programı, karşılıklı soru ve cevap bölümüyle devam etti.
     Okulun rehber öğretmeni Hakan Çelebi, 2 yıldan beri yaptıkları kariyer günlerini bu sene de devam ettireceklerini belirtti. Çelebi, etkinliğin öğrencilerin moral, motivasyon ve konsantrasyonlarını artırdığını kaydetti.
    
     -1. Çiftçi Eğitim Programı
    
     Tut ilçesinde düzenlenen 1. Çiftçi Eğitim Programı plaket töreniyle sona erdi.
     İpek Yolu Kalkınma Ajansının desteğiyle, Tut Ziraat Odası tarafından düzenlenen programda, çiftçilere çeşitli eğitimler verildi.
     Eğitim programına desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzlere teşekkür plaketi verildi. Plaket töreni Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özenin kapanış konuşmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER