Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Belediye Başkanı Büyükaslana ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılamaz, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslanı ziyaret etti.
     Yılamaz ve dernek üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Büyükaslan, yaptığı konuşmada,Gökkuşağı Derneğinin sosyal ve kültürel alanlarda çok güzel hizmetler yaptığını ve birlikte öğrenciler için bilgi ve kültür evi açtıklarını belirtti.
     Büyükaslan, açılan bilgi ve kültür evinin güzel hizmetler yapacağını ifade ederek, Bilindiği üzere, 700 konutluk TOKİ, alt grup insanlarımıza yapılmıştı. Burada ikamet eden hemşehrilerimizin maddi güçleri yetersiz. Çocuklarını dershanelere göndermeye, ya da özel öğretmen tutmaya imkanları yok. Bu vatandaşlarımızın evlatlarını yarınlara daha iyi yetiştirmek gayesiyle, böyle bir hizmet Adıyaman Belediyesi ve Gökkuşağı Derneği tarafından sunuldu dedi.
     Dernek Başkanı Sezai Yılamaz ise kendilerine tahsis edilen bilgi ve kültür evinde derneğin gönüllü öğretmenlerin görev yaptığını ifade etti.
    
     -Adıyaman Barosundan Adıyaman Üniversitesine ziyaret
    
     Adıyaman Barosu Başkanı Av. Abdullah Tel ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllüyü ziyaret etti.
     Rektör Gönüllü, ziyarette, Baro Başkanı Tele ve yönetim kurulu üyelerine Adıyaman Üniversitesinin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi bilgi verdi.
     Baro Başkanı Tel ise Adıyamanın gelişmesinde üniversitenin önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek, bu misyonun yerine getirilmesi ve üniversitenin gelişmesi için her zaman destek olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER